Plaža za svakoga

U blizini apartmana nalaze se prekrasne plaže koje će zadovoljiti različite ukuse:

uređena, s aktivnostima i sportskim sadržajima
netaknuta, za bijeg od vreve
naturistička, za uživanje u dražima prirode
prijateljska prema kućnim ljubimcima

Barbariga – antika na pragu

Naziv Barbariga potječe od imena plemičke obitelji Barbarigo iz Venecije koja je dala dva dužda, kardinale i deset pokrajinskih upravitelja. Zbog brojnih antičkih nalaza iz rimskog doba pronađenih na području stancije Barbariga, poznata je kao arheološki bogato područje.

Više informacija

Rovinj

Na predivnoj zapadnoj obali Istre, tik ispod Limskog kanala nalazi se najromantičnije mjesto na Mediteranu! Grad Rovinj-Rovigno pravo je odredište svih vas koji žudite za sentimentalnom atmosferom vremena koja su nepovratno prošla.

Više informacija

Pula

Najveći grad na istarskom poluotoku nudi raznolike atrakcije kulturnim zanesenjacima. Bogati itinerar po pulskoj tritisućljetnoj prošlosti, koja potvrdu nalazi na svakom koraku u starogradskoj jezgri, započinje i završava rimskim amfiteatrom.

Više informacija

Nacionalni park Brijuni

Stvoritelj je dio Zemlje naumio oblikovati prema slici Raja. Tako je nastala Istra, nalik vrtu obraslom predivnim drvećem i prostranim livadama, koji oplakuje plavo more i poziva ljude sretnom životu. No ljubomorni vrag uništio je njegovo djelo razrezavši vreću u kojoj je anđeo nosio ostatke neiskorištenog kamenja, te se tisuće kamenih stijena prosulo po istarskoj zemlji, zemlji kontrasta, u isto vrijeme pitomoj i surovoj, plodnoj i škrtoj, sunčanoj i oblačnoj. Rastuženi anđeli su prikupili djeliće Raja preostale među rasutim kamenjem i zaštitili ih morskim valovima. Tako su nastali Brijuni.

Više informacija

Stvoreno za biciklizam

Ceste Istre su kao stvorene za biciklizam. Blago strma, na osami i slikovite, one će vas odvesti na povijesni tobogan. Iz unutrašnjosti prema moru, morat ćete kušati tartufe, maslinovo ulje i vino. Slična Toskani, no s djevičanskim karakterom u ležernom stilu.

Više informacija

Sveta Foška

Pokraj naselja Batvači, nalazi se dojmljiva (čudotvorna) bazilika Sv. Foške, važan kulturno-povijesni spomenik koji je s obzirom na svoju veličinu podignut podalje od naselja i današnjih kuća za odmor.

Više informacija